Σφραγιστικό Αντοχής Υψηλών Θερμοκρασιών FireSealW 0.28L

Κωδικός προϊόντος: 0001074

4,50 

Σφραγιστικό Αντοχής Υψηλών Θερμοκρασιών FireSealW 0.28L

4 σε απόθεμα

Προσθήκη Στα Αγαπημένα
Προσθήκη Στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Το ELASTOTET FIRESEAL-W είναι ένα αξιόπιστο σφραγιστικό υψηλής θερμοκρασίας που προσφέρει πυρίμαχη προστασία έως και 1200°C. Ειδικά σχεδιασμένο για την επισκευή και τη σφράγιση ρωγμών και τρυπών σε τζάκια, φούρνους, εστίες, λέβητες, καμινάδες και σωληνώσεις ατμού, αποτελεί ιδανική λύση για εφαρμογές σε υψηλές θερμοκρασίες.

Το προϊόν διαθέτει εξαιρετική πρόσφυση σε μεταλλικές, ξύλινες και συνθετικές επιφάνειες, καθώς και σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, εξασφαλίζοντας σταθερή και αξιόπιστη σφράγιση.

Χωρίς την παρουσία αμίαντου και χωρίς εκπομπή καπνού ή αναθυμιάσεων κατά τη θέρμανσή του, το ELASTOTET FIRESEAL-W είναι ένα περιβαλλοντικά φιλικό προϊόν που προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία.

Για την επιτυχή εφαρμογή του, οι πορώδεις επιφάνειες όπως τούβλα και μπετόν θα πρέπει να είναι ελαφρώς υγρές πριν από την τοποθέτηση. Επίσης, οι μεταλλικές επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, χωρίς λάδια, γράσα ή σκουριά.

Μετά την εφαρμογή του ELASTOTET FIRESEAL-W, συνιστάται να αφήσετε το προϊόν να στεγνώσει για τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έκθεσή του σε θερμότητα, εξασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματική προστασία του.

Χαρακτηριστικά:

  • Συσκευασία: Φύσιγγα 280ml
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Παράγεται στην Ελλάδα

Επιπλέον πληροφορίες

Brand