Ακρυλικός Στόκος Sikacryl Universal Pro 310ml

Κωδικός προϊόντος: 0001383

2,00 

Ακρυλικός Στόκος Sikacryl Universal Pro 310ml

40 σε απόθεμα

Προσθήκη Στα Αγαπημένα
Προσθήκη Στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Το Sikacryl® Universal Pro είναι ένα ακρυλικό σφραγιστικό ενός συστατικού, κατάλληλο για πλήρωση ρωγμών και αρμών τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αποτελεί ένα πλαστο-ελαστικό, οικονομικά αποδοτικό σφραγιστικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για αρμούς με περιορισμένη κινητικότητα.

Το Sikacryl® Universal Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πορώδη υποστρώματα, όπως τούβλο, σκυρόδεμα, ξύλο κ.λπ. Είναι επίσης εύκολο στην εφαρμογή και στον καθαρισμό.

Ορισμένες χρήσεις περιλαμβάνουν τη σφράγιση αρμών με περιορισμένη κινητικότητα μεταξύ διαφόρων κατασκευαστικών υλικών, την πλήρωση ρωγμών σε τοίχους και ταβάνια, καθώς και τη σφράγιση κατασκευαστικών αρμών μεταξύ παραθύρων, πορτών, τοίχων κ.λπ. Τα πλεονεκτήματα του περιλαμβάνουν τη δυνατότητα βαφής, τη χρήση σε πορώδη υποστρώματα, την εύκολη εφαρμογή και καθαρισμό, την υδατοστεγανότητα μετά την ωρίμανση, την άοσμη σύνθεση, τις καλές ιδιότητες εφαρμογής, την καλή πρόσφυση σε διάφορα υποστρώματα, την καλή αντοχή σε υπεριώδη ακτινοβολία και την αντοχή σε βροχή.

Χαρακτηριστικά:

  • Φύσιγγα 310ml
  • Χρώμα: Λευκό
  • Βάφεται

Επιπλέον πληροφορίες

Brand